شرایط و قوانین ثبت شرکت در دبیهر ساله دستخوش تغییراتی است که این تغییرات برای متقاضیان راهاندازی کسبوکار در دبی بسیار حائز اهمیت است. اطلاع از این تغییرات پیشرو، چالشهای مهاجرت به دبی را کاهش میدهد. یکی از مهمترین این تغییرات سالیانه، ایجاد محدودیت در اعطای اقامت پس از
ثبت شرکتیا محدودیت در صدور پروانه فعالیت برای برخی شاخههای کسبوکار است. این تغییرات معمولاً بر اساس سیاستهای اقتصادی و سیاسی توسط اداره اقتصاد دبی یا اداره مهاجرت دبی اعمال میشوند و آگاهی از آنها میتواند تأثیر قابلتوجهی بر برنامهریزی کسبوکار شما داشته باشد.
اگر شما نیز قصد
ثبت شرکت در دبیرا دارید، مطالعه دقیق این صفحه را از دست ندهید. آپدیت قوانین
ثبت شرکت در دبیدر سال ۲۰۲۵ باعث شده است که بسیاری از افراد نتوانند اقامت دبی را دریافت کنند و اهداف شغلی آنها با چالش مواجه شود.
**در سال ۲۰۲۵، چه تغییراتی در قوانین
ثبت شرکت در دبیایجاد شده است؟**
یکی از مهمترین تغییرات، محدودیتهایی در اعطای اقامت به افرادی است که قصد
ثبت شرکتبا یک یا دو شریک را دارند. طبق قوانین جدید، صدور اقامت دبی از طریق
ثبت شرکتتنها برای یکی از شرکا در همان زمان امکانپذیر است و شریک دوم باید پس از گذشت ۶ ماه تا ۱ سال و با اثبات فعالیت شرکت، برای دریافت اقامت اقدام کند.
● البته استثناهایی نیز برای دریافت اقامت ۲ تا ۳ شریک در زمان
ثبت شرکتوجود دارد که برای اطلاع از جزئیات آن بهتر است پس از مطالعه کامل این صفحه با کارشناسان متخصص ایمیگلو مشورت کنید.
تغییر دیگری که اعمال شده است، الزام ثبتنام در طرح مالیات بر عملکرد شرکتهای دبی است. بر اساس این طرح، اگر سود خالص سالیانه شرکت کمتر از ۳۷۵ هزار درهم باشد، شرکت شما از مالیات معاف خواهد بود. این معافیت مالیاتی یکی از تسهیلات بسیار عالی کشور امارات برای حمایت از کسبوکارهای کوچک است که دبی را به مکانی ایدهآل برای راهاندازی کسبوکار تبدیل کرده است.
**نکته بسیار مهم در
ثبت شرکت در دبی:**
شرکت ثبتشده در دبی باید فعال باشد. اگر قصد
ثبت شرکتارزانقیمت (مانند شرکت خدماتی مدیریت پروژه یا شرکتهای مشابه) فقط برای دریافت اقامت را دارید، باید توجه داشته باشید که طبق قوانین مهاجرتی دبی، تمامیشرکتهای ثبتشده ملزم به ارائه گواهی فعالیت در پایان هر سال مالی هستند. در صورتی که شرکت تنها بهصورت صوری ثبت شود و امکان فعالیت واقعی صاحب شرکت در آن تخصص وجود نداشته باشد، کارت منشأ شرکت لغو شده و امکان تمدید اقامت برای این افراد سلب میگردد.
بنابراین، هنگام
ثبت شرکت در دبیحتماً از کارشناسان حقوقی و رسمیمشاوره بگیرید و از اعتماد صرف به تبلیغات اینستاگرامیخودداری کنید.
با
ثبت شرکت در دبی، شما با قوانین و مقررات حقیقی و حقوقی بسیاری در اساسنامه شرکت موافقت میکنید و هرگونه تخلفی میتواند منجر به دیپورت و جرایم سنگین شود.
**
هزینه ثبت شرکت در دبیچقدر است؟**
- ۱۲۰ درهم برای اخذ تأییدیه اولیه
ثبت شرکت در دبی
- ۶۰۰ تا ۳۰۰۰ درهم برای رزرو نام تجاری عربی یا انگلیسی
- ۴۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ درهم برای صدور لایسنس و اساسنامه شرکت (این مبلغ برای شرکتهای جنرال تریدینگ و سرمایهگذاری ممکن است تا ۲۵۰۰۰ درهم افزایش یابد)
- ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ درهم برای دریافت ایجاری یا مجوزهای اضافی (در صورت نیاز)
- ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ درهم در صورت درخواست افزایش سهام ثبتی شرکت توسط متقاضی
هزینه ثبت شرکت در دبیبستگی به نوع فعالیت و ساختار شرکت دارد. این هزینه از ۴۰۰۰ درهم برای شرکتهای خدماتی تا ۱۲۰۰۰ درهم برای شرکتهای تجاری متغیر است. بیش از ۲۰۰۰ فعالیت مختلف در اداره اقتصاد دبی وجود دارد که هزینه و شرایط هر کدام متفاوت است. همچنین، عوامل متعددی مانند نام تجاری، میزان سرمایه ثبتی شرکت، تعداد شرکا، حضور کفیل یا وکیل اماراتی، مجوز اتاق بازرگانی دبی و... میتوانند بر هزینه نهایی تأثیر بگذارند.
برای مثال، ثبت یک نام تجاری عربی ممکن است تنها ۶۰۰ درهم هزینه داشته باشد، درحالیکه انتخاب یک نام تجاری انگلیسی یا نامهای خاص ممکن است هزینه را تا ۳۰۰۰ درهم افزایش دهد.